Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
A

A

Een belangrijke stap is gezet: Wet toekomst pensioenen naar Tweede Kamer

Gepubliceerd op 01-04-2022

Minister Schouten (SZW) heeft het wetsvoorstel met nieuwe regels voor een toekomstbestendig pensioen naar de Tweede Kamer der Staten-Generaal gestuurd.

Lees meer

1045 leden vullen enquête over risicobereidheid in

Gepubliceerd op 28-03-2022

Het project Apothekerspensioen onderzoekt hoeveel onzekerheid u accepteert rondom uw pensioen.​ ​Het onderzoek werd in opdracht van SPOA online uitgevoerd door onderzoeksbureau IG&H. Alle deelnemers, gewezen deelnemers en pensioengerechtigden kregen een uitnodiging voor het onderzoek.

Lees meer

Geen behoefte aan beleggingskeuzes? Doe toch mee aan het onderzoek!

Gepubliceerd op 16-03-2022

Lang niet alle deelnemers hebben de behoefte om actief een beleggingskeuze te maken. Als u geen keuze maakt, komt u automatisch in het neutrale beleggingsprofiel. Dit profiel sluit zo goed mogelijk aan bij de gemiddelde apotheker. Hoe meer apothekers deelnemen aan het...

Lees meer

Onderzoek: Hoe kijkt u naar uw pensioen?

Gepubliceerd op 10-03-2022

Project Apothekerspensioen onderzoekt hoeveel onzekerheid u accepteert rondom uw pensioen. Het onderzoek wordt uitgevoerd op verzoek van SPOA. Zij waarderen het wanneer u uw mening geeft. Deelnemers ontvangen op 10 maart een e-mail of op 15 maart een uitnodigingsbrief.

Lees meer

Terugkijken: webinar Hoofdlijnenvoorstel nieuwe pensioenregeling

Gepubliceerd op 07-03-2022

Een voorstel voor de nieuwe pensioenregeling ligt op hoofdlijnen klaar. Maar wat betekent dat eigenlijk voor u? Wat gaat er veranderen en wat niet?

Lees meer