Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
A

A

Ledenvergadering BPOA stemt in met transitieplan

Gepubliceerd op 07-03-2024

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Beroepspensioenvereniging voor Openbare Apothekers gisterenavond heeft 93% van de aanwezige leden ingestemd met het transitieplan. 170 leden namen deel aan de vergadering.

Lees meer

Extra ALV BPOA over invaren uitgesteld van 11 oktober naar 6 maart

Gepubliceerd op 07-09-2023

De aangekondigde extra ALV van BPOA over het onderwerp Invaren wordt uitgesteld naar 6 maart 2024. Dit uitstel is noodzakelijk omdat de berekening van de pensioenverwachtingen in het nieuwe stelsel meer tijd vergt dan oorspronkelijk verwacht.  

Lees meer

Nieuwe campagne pensioenen door het ministerie van SZW sluit niet helemaal aan bij een beroepspensioenfonds als SPOA

Gepubliceerd op 06-09-2023

De Wet toekomst pensioenen (Wtp) is op 1 juli 2023 van kracht gegaan. Deze wet zorgt ervoor dat in de komende jaren alle pensioenfondsen naar een nieuw pensioenstelsel over gaan. Over dat nieuwe pensioenstelsel bestaan nog veel misverstanden. Uit onderzoek blijkt bovendien dat circa 70% van de...

Lees meer

1e Kamer stemt in met de nieuwe pensioenwet

Gepubliceerd op 31-05-2023

De Wet toekomst pensioenen kan op 1 juli ingaan na goedkeuring van de Eerste Kamer. Plan is om het nabestaandenpensioen vrijwillig voort te zetten en het wezenpensioen te verbeteren.

Lees meer

Besluit invaren komt dichterbij

Gepubliceerd op 16-02-2023

De Wet Toekomst Pensioenen is goedgekeurd door de Tweede Kamer. Het is nu aan de Eerste Kamer om over deze wet te stemmen. Als de wet ook door de Eerste Kamer is goedgekeurd, kunnen we het onderwerp invaren binnen beroepspensioenvereniging BPOA behandelen. Onder invaren verstaan we de overdacht...

Lees meer