Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
A

A

2022: belangrijke keuzes voor een nieuwe pensioenregeling

Gepubliceerd op 17-01-2022

In de eerste plaats de beste wensen voor 2022, namens alle bestuursleden van BPOA. 2022 wordt een belangrijk jaar voor het apothekerspensioen. Tijdens de ALV van november 2021 hebben de leden ons opdracht gegeven een voorstel uit te werken voor de flexibele premieregeling.

Lees meer

Opdracht aan bestuur BPOA: verder uitwerken flexibele premieregeling

Gepubliceerd op 11-01-2022

Tijdens de ALV van BPOA op 24 november 2021 is de uitkomst van het kwalitatieve onderzoek met verdiepende interviews over de motivatie die apothekers hebben bij het maken van bepaalde keuzes in de nieuwe pensioenregeling voor openbaar apothekers aan de leden voorgelegd. De leden BPOA hebben een...

Lees meer

Publieksversie verdiepend onderzoek online

Gepubliceerd op 13-12-2021

Tijdens de ALV van 24 november jl. heeft Annelien van Groningen, voorzitter BPOA, de resultaten toegelicht van het kwalitatieve onderzoek met verdiepende interviews over de motivatie die apothekers hebben bij het maken van bepaalde keuzes in de nieuwe pensioenregeling.

Lees meer

In gesprek met leden over solidariteit en keuzevrijheid

Gepubliceerd op 01-10-2021

De resultaten van de enquête van afgelopen voorjaar laten een gedegen draagvlak zien voor een gezamenlijke pensioenregeling voor openbaar apothekers en geven inzicht in hoe deze regeling er uit kan komen te zien. Een belangrijke vraag is nog onbeantwoord. Ligt de nadruk meer op solidariteit of...

Lees meer

Webinar Vraag en antwoord

Gepubliceerd op 01-10-2021

Dat 'pensioen' leeft onder onze leden bleek wel uit de bijna 1000 ingevulde enquêteformulieren. In de open invulvelden werden daarbij meer dan 250 vragen en opmerkingen geplaatst zoals:

Lees meer