Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
A

A

Uitstel start nieuwe pensioenregeling

Gepubliceerd op 20-10-2022

Ook het besluit over invaren is uitgesteld. BPOA en SPOA, voor de transitie verenigd in het project apothekerspensioen, hebben de ingangsdatum van de nieuwe pensioenregeling uitgesteld. Ook de stemming over invaren op de ALV van BPOA is naar een later tijdstip verplaatst. Belangrijkste...

Lees meer

Leden stemmen in met nieuwe pensioenregeling voor BPOA

Gepubliceerd op 28-07-2022

Op 29 juni is de tweede hybride Algemene Ledenvergadering van 2022 gehouden. Belangrijk onderwerp was de stemming over de nieuwe pensioenregeling van BPOA. Uiteindelijk is de regeling goedgekeurd met 50 stemmen, 49 voor en 1 tegen.

Lees meer

Terugkijken: webinar 22 juni Apothekerspensioen

Gepubliceerd op 23-06-2022

De nieuwe pensioenregeling is uitgewerkt. De belangrijkste onderwerpen worden doorgenomen. Maar ook veel deelnemersvragen: Wat gebeurt er met de opgebouwde pensioenrechten? en de vaste indexatie? Wanneer moet ik de beleggingskeuze maken? Welke risico's brengt het nieuwe pensioenstelsel met...

Lees meer

Wanneer kunt u met pensioen?

Gepubliceerd op 16-06-2022

Ook in de nieuwe flexibele pensioenregeling blijft de pensioenrichtleeftijd 68 jaar. U kunt ervoor kiezen om uw pensioen eerder in te laten gaan. Bijvoorbeeld tegelijk met uw AOW, of nog eerder.

Lees meer

Wat is voor u voldoende pensioen?

Gepubliceerd op 16-06-2022

Uit de raadplegingen onder leden komt naar voren dat de meeste apothekers een pensioenhoogte van minimaal 65% van het gemiddeld verdiende inkomen inclusief AOW voldoende vinden.

Lees meer