Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
A

A

Terugkijken: webinar 22 juni Apothekerspensioen

Gepubliceerd op 23-06-2022

De nieuwe pensioenregeling is uitgewerkt. De belangrijkste onderwerpen worden doorgenomen. Maar ook veel deelnemersvragen: Wat gebeurt er met de opgebouwde pensioenrechten? en de vaste indexatie? Wanneer moet ik de beleggingskeuze maken? Welke risico's brengt het nieuwe pensioenstelsel met...

Lees meer

29 juni stemmen de leden van BPOA in de ALV over de nieuwe pensioenregeling

Gepubliceerd op 16-06-2022

In het nieuwe pensioenstelsel moet een keuze worden gemaakt tussen de solidaire en de flexibele pensioenregeling. Uit verschillende onderzoeken die in 2021 zijn gehouden onder openbaar apothekers kwam een duidelijke voorkeur voor de flexibele pensioenregeling naar voren.

Lees meer

Voorstel nieuwe pensioenregeling uitgewerkt

Gepubliceerd op 16-06-2022

Het voorstel voor de nieuwe pensioenregeling is nu uitgewerkt voor zover dat op dit moment in de tijd mogelijk is. Hieronder worden verschillende onderdelen behandeld.

Lees meer

Hoeveel pensioen mag u verwachten?

Gepubliceerd op 16-06-2022

De pensioenverwachting uit de ingelegde premies in de nieuwe pensioenregeling is doorgerekend. Wij laten dit zien aan de hand van een 28-jarige voorbeelddeelnemer.

Lees meer

Wanneer kunt u met pensioen?

Gepubliceerd op 16-06-2022

Ook in de nieuwe flexibele pensioenregeling blijft de pensioenrichtleeftijd 68 jaar. U kunt ervoor kiezen om uw pensioen eerder in te laten gaan. Bijvoorbeeld tegelijk met uw AOW, of nog eerder.

Lees meer