Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
A

A

Dat 'pensioen' leeft onder onze leden bleek wel uit de bijna 1000 ingevulde enquêteformulieren. In de open invulvelden werden daarbij meer dan 250 vragen en opmerkingen geplaatst zoals:

Moeten we echt over naar een nieuwe pensioenregeling? Hoe zit het dan met het nabestaandenpensioen? De belangen van gepensioneerden? Wordt voldoende rekening gehouden met de verschillen binnen de beroepsgroep? Hoe professioneel is ons beleggingsbeleid? Welke rendementen behalen we? Is er wel aandacht voor duurzaam beleggen? Kiezen we voor solidariteit of toch 3 keuzes bij beleggen? 

We vinden het van belang om zorgvuldig en uitgebreid te reageren. Alle vragen die we kunnen beantwoorden zijn inmiddels opgenomen in de uitgebreide Q&A op onze website.

Op woensdag 6 oktober van 19:30 tot 20:30 uur organiseren we een webinar Apothekerspensioen. Tijdens dit webinar bespreekt een panel van bestuurders en deskundigen de meest gestelde vragen en opmerkingen uit de in april gehouden enquête. 167 deelnemers schreven zich al in. U kunt zich HIER aanmelden voor het webinar op 6 oktober. Begin oktober ontvangt u vervolgens de link om in te loggen.