Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
A

A

Op 6 maart is er een extra algemene ledenvergadering van BPOA. In deze vergadering staat de evenwichtige transitie naar de nieuwe pensioenregeling centraal. Het bestuur van BPOA zal een voorstel voor een transitieplan neerleggen, waarbij de bestaande pensioenen bij de start van de nieuwe pensioenregeling worden omgezet naar de nieuwe pensioenregeling, eerder ‘invaren’ genoemd. Als u lid bent van BPOA hebt u voor deze ALV een uitnodiging ontvangen. 

Waar stemmen we voor?

Het bestuur van BPOA vraagt de leden om in te stemmen met het voorstel voor de evenwichtige transitie zoals opgenomen in het transitieplan. Belangrijk onderdeel is het omzetten van de bestaande pensioenen naar de nieuwe pensioenregeling op de transitiedatum.

Voorstel transitieplan Apothekerspensioen

Het transitieplan van BPOA kent twee delen:

  1. De nieuwe flexibele pensioenregeling. De ALV ging eerder al akkoord met de uitgangspunten voor de nieuwe flexibele pensioenregeling.
  2. De omzetting van de bestaande pensioenen naar de nieuwe pensioenregeling. Als de leden ermee instemmen dat het omzetten van de pensioenen op een evenwichtige wijze kan plaatsvinden, is het transitieplan als geheel goedgekeurd.

Lees meer over de nieuwe pensioenregeling